Tilaa numerosta 010 573 0080

Kiireetön sairaankuljetus

Ota yhteyttä ›

Teemme kiireettömiä sairaan­kuljetuksia Kymenlaaksossa

Kun tarpeenasi ei ole akuutti ambulanssikuljetus Kymenlaaksossa, olemme palveluksessasi. Tarjoamme kiireettömiä sairaankuljetuksia Kymenlaakson alueella tilanteissa, joissa potilaan on siirryttävä paikasta toiseen, kuten sairaalaan tai päivystykseen, mutta hän ei ole välittömässä hengenvaarassa. Näissä tilanteissa hätäkeskus ei välitä kuljetusta, mutta ensihoidon ammattitaitoa ja ambulanssin varusteita voidaan silti tarvita.

Kun soitat meille, puhelimeen vastaa terveydenhuoltoalan kokenut ammattilainen Kymenlaaksosta, joka arvioi kuljetustarpeesi kiireellisyyden.

Palvelemme monipuolisesti eri asiakasryhmiä Kymenlaaksossa – olipa kyseessä sitten hoitokodit, palvelutalot tai kotihoito. Meillä on takanamme jo kaksi vuosikymmentä ensihoidon ja sairaankuljetusten kokemusta Kymenlaakson sydämessä.

Yrityksellämme on suoralaskutussopimus Kelan kanssa, joten laskutamme Kelan maksuvastuulla olevat kuljetukset suoraan Kelalta. Tämän ansiosta asiakkaalle jää maksettavaksi vain Kelan määrittelemä omavastuu. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös ne kuljetukset, jotka eivät kuulu Kela-korvauksen piiriin, joten älä epäröi kysyä näistä erikseen hinta-arviota.

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa sairaankuljetusta Kymenlaakson alueella. Ota yhteyttä, niin järjestämme sinulle turvallisen ja mukavan kuljetuksen.

Ota yhteyttä

  

010 573 0080 info@e-sap.fi