Olemme kotimainen perheyritys

Ota yhteyttä ›

Etelä-Suomen Ambulanssipalvelu on siskosten perustama perheyritys

Haluamme kantaa oman kortemme kekoon vaikeassa terveydenhuollon tilanteessa.

Tähän tarpeeseen me – Annika Peisa ja Jessica Lindström – perustimme yhtiömme. Halusimme ammattitaitomme avulla keventää kuormittunutta terveydenhuoltoa, jotta potilaat Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueilla pääsisivät esimerkiksi lääkärin vastaanotolle sekä tarvittaviin tutkimuksiin helpommin ja nopeammin.

Toimitusjohtaja Annika on aloittanut alalla vuonna 2005 valmistuttuaan perustason ensihoitajaksi. Työkokemusta on kertynyt vuosien varrella niin perus- kuin hoitotasolta sekä ensihoidon että siirtokuljetusten parista. Annika on ollut osana tilauskeskustoimintaa ensin työntekijänä ja lopulta myös esihenkilönä. Lisäksi häneltä löytyy useamman vuoden kokemus hallinnollisista töistä päällikkötasolta.

Hallituksen puheenjohtajana toimiva Jessica valmistui lähihoitajaksi vuonna 2011 ja sairaanhoitajaksi 2014. Jessicalla on työkokemusta perustason ensihoidosta sekä siirtokuljetustoiminnasta niin perus- kuin hoitotasolla. Lisäksi häneltä löytyy useamman vuoden kokemus erikoissairaanhoidon päivystyksestä sekä tilauskeskustyöstä.

"Olemme alamme pitkän linjan osaajia. Voit luottaa huoletta palveluumme kiireettömissä sairaankuljetuksissa ja aikatilaustehtävissä. Teemme myös tapahtumapäivystystä. Avoimina ja helposti lähestyttävinä ihmisinä meillä on aito halu tutustua uusiin ihmisiin ja auttaa heitä kaikin mahdollisin tavoin. Siksi potilastyö on lähellä sydämiämme – voimmekin kai puhua kliseisesti kutsumusammatista.”

Ota yhteyttä ›

Kiireetön sairaankuljetus – potilaan etu ja terveydenhoidon tukipilari

Kiireetön ambulanssipalvelu on arvokas tuki palvelu- ja hoivakodeille, yksityisille kansalaisille sekä muille terveydenhuollon toimipisteille, jotka tarvitsevat turvallisen kuljetusvaihtoehdon hoitolaitoksiin. Erityisesti liikuntarajoitteiset, iäkkäät ja pitkäaikaissairaat hyötyvät heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa sovelletusta ammattitaitoisesta kuljetuspalvelusta, joka toteutetaan asianmukaisella kuljetuskalustolla terveydenhuollon ammattilaisten toimesta.

Kun apua tarvitaan, jokainen ansaitsee paikalle täsmällisesti saapuvaa ja laadukasta palvelua.

Etelä-Suomen Ambulanssipalvelun tarkoitus ei ole kilpailla julkisen sektorin palvelutuotannon kanssa, vaan selkeyttää kiireellisen ja kiireettömän sairaankuljetuksen tehtävänjakoa ja helpottaa kiireellisen ensihoitopalvelun resurssien käyttöä tarkoituksenmukaisemmaksi. Etelä-Suomen Ambulanssipalvelu ei myöskään kilpaile Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin eikä Kymenlaakson hyvinvointialueen hoitolaitossiirtojen kanssa eikä suorita sille kuuluvia tehtäviä, muuten kuin ajojärjestelijän sitä erikseen pyytäessä.

Ota yhteyttä ›

  

010 573 0080 info@e-sap.fi